Hello world!

Aan de hand van concrete vacatures benaderen we kandidaten. We begeleiden hen tot over de drempel van het bedrijf.

 

Uitvoering samen met de gemeente

Het project draait om de samenwerking van de gemeente met het recyclingbedrijf op basis van meerdere concrete vacatures. We spiegelen de vacatures aan de leefgebieden en competenties van kandidaten en laten zien wat wel mogelijk is. Door te werken aan  presentatie groeit het zelfvertrouwen. Mensen krijgen beter zicht op hun mogelijkheden en maken een sterke start bij de werkgever.

 

Tijdens het project werken we samen met de gemeente en het recyclingbedrijf en combineren we uitstroom met werving.

 

Door de samenwerking tussen gemeente en recyclingbedrijf levert het project naast plaatsingen ook van alle deelnemers zicht op de werk- en participatiemogelijkheden, lagere wervingskosten en besparing op re-integratie- en uitkeringsuitgaven

1 reactie op “Hello world!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.